24smolian.com/Общество

Хиляди запознанства в интернет, десетки сключени бракове след това в Родопите. Не липсват и измамите в мрежата по линия на „романтиката“, по които работи полицията в региона…

„Мамо, ела да видиш каква хубавица си намерих в интернет!“. След тези думи на родопчанин следва брак с чужденка. Тя идва в родното му място, след няколко месеца вдигат скромна сватба, а това е втори брачен съюз за мъжа, съобщава в новия си брой печатното издание „Родопи voice“. След първата раздяла, съдът оставя на него родителските права над детенцето му. Втори брак пък следва след 5 години, в които той живее сам, а родителите му настояват да си намери друга жена, докато детето е все още малко.

Години по-късно след интернет запознанството следва нова молба за развод. Чужденката така и не се вписва в „пейзажа“ на Родопите. Идва от двумилионен град, интересува се от опера, кино, театър, които планината на Орфей и дори триетажната къща на съпруга не могат да заменят.

„Тя полагаше грижи само за двете си котки, после осинови още две. Започна да храни и уличните, също така и кучета. Синът ми работеше денонощно, за да й осигури всичко-по 120 лева за храна на животните, екскурзии, да й угажда за всичко и т.н. Тя обаче така и не възприе детето, дори го отминаваше, когато то искаше да я посрещне като се връща“, разкрива в съда майката. След няколко години жената си заминава за родната страна, а в момента тече делото за развод. И двете страни нямат нищо против.

„Нека си останат приятели, те се разбираха, но сме различно устроени, различен манталитет“, допълва майката в хода на делото.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I