24smolian.com/Коментари/Политика

Не е важно какво мислят индианците, единствено от значение е какво ще рече вождът. А вождът предаде в своя стил, прост като на металурзи от Кърджали, както са му заповядали евроатлантическите началници.

Това е най-краткият и най-точен анализ за формата „Бойко Борисов информира подчинените си“, определян за протокола като Общо събрание на…

 

*

Преди време един професор, който пише детски книги, се вслуша в думите на други пишещи, на критици, а и на родители, че това, което прави е „боза работа“. И взе че стана министър-председател. Хем да осмисли битието си, хем егото си да погали, хем…

На друг пък - академик, който прави сапуни, му проблесна, че с работата му относно повърхностно-активно вещество, използвано като миещо средство, нещата не са тип-топ, и охотно клъвна стръвта на приятеля си Киро и също стана министър-председател.

На единия премиерстването беше като с книжките, на другия – „боза“ със сапуните. При втория има повече болка, защото след краткия и несполучлив стаж не се сбъдна и лесната цел: Ники и жена му да пътуват!

После звучи грозно, когато от трибуната на Народното събрание Тошкото прави ефектен прочит на случилото си: Министър-председателят се изпързаля като сапун в турска баня.

 

*

Каквото беше на 5/6 септември, това беше и на 5/6 декември м. г, същото е и на 5/6 март 2024 година. Разликата е, че актьорите в слабокотирания български политически сериал пробват ажиотажни изпълнения. Пробутват едно, пък си знаят, че целта е друга.

Другото е, че в „царството на простите“, Бойко Борисов настройва поданиците си срещу Асен Василев, който в сравнение с „простите“ е направо академик по политика.

 

*

След 9-месечно срамежливо съжителство, на 5 март бе анонсиран проектодоговор за брачно съжителство, ама всъщност нищо значимо не се случва. Ако не сте от изпадналите в еуфория клакьори, а имате усещането за „брак, брак, ама в спалнята май има трети човек“, сте в час: Разбира се, че в кревата не са само двама не/коалиционни партньори!

Следете какво ще се случи с регулаторите и кой кой е в списъците.

 

*

Иначе най-тъпият лозунг е „България няма нужда от избори 2 в 1“. Не, управлението „Много са в спалнята“ е вредното и отблъскващото избирателите. И това ще се докаже на европейските избори.

А периодичните социологически изследвания сякаш са правени в някое посолство. Сам Киро си го призна в „онзи запис“, в който заговори за реалните проценти на партията. Това бе тогава. След масовката в политическата спалня, правете си сметка какво е сега.

Всеки участник в „генг-бенга“ губи. Либидото на избирателя спихва като на средновековна мома, тръгнала на риболов. Демек, хич го няма. И ще смени канала.

В този ред на мисли, перверзията в спалнята ще набира все по-голяма скорост, че и участници. Защото филмът за възрастни може да се окаже и бенефисен за част от актьорите.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I