24smolian.com/Общество

„Съседът ми говори с такъв диалект, че понякога едва го разбирам. Усвоил е само думата „майна“ и я употребява след всяка втора родопска дума. Чудесен човек иначе. Само че си пльосна тенекиения гараж на зелената площ до блока. Докарал го от село, вика. С 20 маневри си вкарваше автомобила вътре, запушваше улицата. И така две години, докато не изчистиха всички тези железарии. Трябва да има воля общината, за да се справи с нахлуването на селяните по душа, че става страшно. Още малко и огнище за варене на буркани щеше да си направи“, споделя пловдивчанин за родопчанин. Двамата са комшии в жилищна кооперация в „Кичука“…

Целия текст четете в петъчното издание на „Родопи voice“!

И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Фелдшер взел 100 лева подкуп за направление за ТЕЛК!

-Кога ще се обуздаят хората от баирите?!

-35 бягат на Запад, 25 на тяхно място от Югоизток

-Нито един мераклия за „80 на 20“:

Сори, ама не става! Схемата е „Санирай си сам“

-Нов опит след дни и… Кой или какво ще отложи делото на Беширов?!

-Как стана „подмяната“ на населението и акъла:

Панелка, Жигулка, чистота – Поршенце, мръсотия, суета

-20 лева е общото между баба и бивш премиер


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I