24smolian.com/Политика

Ако в Движението има „гнили ябълки“, те ще бъдат отстранени и няма да се допусне партията да се превърне в бутикова или платена.

Това коментира в сутрешния блок на бТВ съпредседателят на ЦС на ДПС Джевдет Чакъров.

„Много ясно и категорично беше посочено още на 3 януари в обръщението, което направи почетния председател Ахмед Доган какви са съображенията и какви ще бъдат функциите и направленията, в които всеки един от нас ще работи в партията. Разбира се, че сме равноправни“, така в предаването „Тази сутрин“ отговори Чакъров на въпроса кой в момента управлява партията.

„С г-н Пеевски ще работим в екип, ще имаме активен диалог с всички структури по места. Има много сериозни предизвикателства и от ДПС ще бъдем адекватни, ДПС е фактор за стабилност и ние призоваваме двата основни субекта в сглобката да проявят разум, за да има стабилност в държавата“, посочи още д-р Чакъров.

Според съпредседателя, ДПС разполага с качествени кадри с доказана експертиза за регулаторите, но на първо място „трябва да видим какво ще стане с правителството“.

По думите на Чакъров България няма нужда от избори 2 в 1, а от работещи правителство и парламент, за да може да се прокарат реформи не само в съдебната власт, но и в здравеопазването и образованието.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I