24smolian.com/Общество

Първият работен ден на премиера Денков за тази седмица започна в… Украйна. Академикът цъфна в Киев с цяла делегация министри и зам.-ове. Подарил и реплика на меча на хан Кубрат, „който е живял в земите на Украйна и е първият исторически регистриран в летописите владетел на България“. Сапуненият академик, както го наричат в парламента, май не е чел Именникът на българските владетели. Защото Кубрат не е първият. Второ, по онова време ни Украйна е имало, ни Русия. Добре, че все пак не го нарече украинец. Слаб 2 по история…

 

Седмицата продължи с обсъждането на визитата на Денков. В парламента го оплюха, че тръгнал с празни ръце. БТР-ите още ги събирали из страната. Не че нещо ще свършат на фронта. Денков трябваше да се обяснява и за двустранно споразумение с Украйна. Рече хорово с Тагарев, че няма да пращаме войски там. Макрон обаче е на друто мнение. Открито, на няколко пъти, говори за френски бойни части, които да отпътуват за Украйна.

Сянката на банкерството при Ротшилд отмина, днес френският президент се къпе в сиянието на Наполеон. И той не е запознат много с историята, как приключват подобни френски авантюри, пък дори правени от гениални стратези като Бонапарт…

 

В същото време някакъв скитник разтрепера цялата държава, в частта й на „елитната класа“. Пращал заплахи на политици, магистрати, публични личности. В списъка е и вицето Мария Габриел.

„Червеният пират“, така му било прозвището на това страшилище. Щом един скитник разтрепера цяла държава, леле, Денков да вади истинския меч на хана! Този направо е като виртуален Атила.

В мрежата пък тръгна шеговито творчество. Скоро ще му лепнат убийството на Алексей Петров, вероятното на Навални, Нотариуса, Мишо Бирата и т.н.

На 35 години бил мъжът, иначе не му мърдаше и Кенеди в Далас.

 

Пияна френска маскара…

Чорлав, немит, рунтав, приличащ на клошар. Такъв един французин живее в едно родопско село. Напива се като на сватба ката ден, после безчинства. Преди месеци насъска кучетата си срещу майка с деца, онзи ден пък го арестували в Смолян. В центъра си извадил „шнура“ и опикал павилион, пред погледите на минувачи и деца. В магазин за сувенири замервал продавачката със собствената й стока, а дори успял да нацели по главата и един от дошлите полицаи.

Хакнаха му глоба от 400 лева.

 

Убийци и изнасилвачи…

Какви ни ги пращат от Виена и Брюксел? Става въпрос за самолетите с мигранти. Лют спор в парламента.

Като видяхме самопристигналия си и настанил се при нас чист, етнически французин, какъв „талибан“ е, представете си тези, които слизат с белезници от самолетите…

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I