24smolian.com/Общество

Общото събрание на акционерите на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“-Смолян избра Недялко Славов за независим член на Съвета на директорите на лечебното заведение. Решението за промяната е вписано в Търговския регистър.

Недялко Славов бе избран за председател на Съвета на директорите, в който са още Ваня Величкова - зам.-председател, и д-р Марин Даракчиев - изпълнителен директор на МБАЛ-Смолян.

В началото на ноември миналата година Министерството на здравеопазването обяви конкурс за избор на независим член, който бе спечелен от Недялко Славов.

Славов е роден на 16.07.1973 година в Златоград. Той е магистър по икономика в Икономическия университет във Варна. Пет години е финансов анализатор в „Горубсо Златоград“, четири години - експерт „Икономическо развитие“ в Община Златоград. Народен представител в 41-то и 44-то НС.  От 2014 до 2021 година - областен управител на Смолянска област.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I