24smolian.com/Общество

12 са кандидатите за изработване на проект за доизграждането на Главната пътна комуникация на град Смолян, с приблизителна дължина 2,5 километра, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Обходният път на Смолян ще осигурява връзката между Чепеларе – Смолян – Средногорци – граница Гърция с третокласния Смолян – Рудозем и с ГКПП „Рудозем – Ксанти“. Началото на трасето ще е при съществуващото кръгово кръстовище след изхода на тунела в кв. „Устово“, а краят ще е при връзката със Смолян – Рудозем в края на кв. „Устово“.

Офертите са на:

- „ТРАФИК ХОЛДИНГ“ ЕООД - 239 250 лв. без ДДС;

-„ИНЖКОНСУЛТПРОЕКТ“ ООД - 242 000 лв. без ДДС;

-„ПРОДЖЕКТ ПЛАНИНГ ЕНД МЕНИДЖМЪНТ“ ООД – 222 250 лв. без ДДС;

-Обединение „Ей Джей – Виа“ ДЗЗД – с участници: „ВИА ПРО ИНЖЕНЕРИНГ“ ЕООД и „Ей Джей Консулт“ ЕООД - 340 450 лв. без ДДС;

- „АЛВЕ КОНСУЛТ“ ЕООД - 297 495 лв. без ДДС;

-„РУТЕКС“ ООД – 235 400 лв. без ДДС;

-„КОНТРОЛС“ ООД – 343 200 лв. без ДДС;

-„ИНФРАКОНСТРУКТ“ ООД – 251 900 лв. бед ДДС;

-„ПЪТПРОЕКТ“ ЕООД – 187 990 лв. без ДДС;

-„ТРАНСКОНСУЛТ-22“ ЕООД - 286 550 без ДДС;

-„ВИА-ПЛАН“ ЕООД – 347 600 лв. без ДДС;

-Обединение „ИКюИнфра“, в което участват: „И КЮ И КОНТРОЛ“ ООД и „Инфра Про Консулт“ ООД – 264 000 лв. без ДДС.

С доизграждането на Главната пътна комуникация обходният път на Смолян ще бъде изцяло завършен, а транзитното и тежкотоварното движение ще се изнесе извън града. През кв. „Устово“ няма да преминава целият тежкотоварен трафик, който е към Рудозем, Мадан, Златоград, Неделино и област Кърджали. С изпълнението на проекта ще се подобри и достъпът към новия ГКПП „Рудозем – Ксанти“.

Избраният изпълнител на обществената поръчка трябва да извърши  проучвателно-проектантски работи и да изработи идеен и технически проект, включително проект на подробен устройствен план, както и да упражни авторски надзор по време на строителството на обекта.

Прогнозната стойност за изработването на проекта е 350 000 лв. без ДДС. Срокът за изпълнението е 200 календарни дни, от които за изработване на фаза идеен проект е 100 дни и на фаза технически проект – 100 дни.

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I