Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

Отломките от „Възраждане“ отишли та пристанали на партията на Васил Божков. Колко му е? Свободен трансфер. Става въпрос за отлюспени депутати и общински съветници, „възрожденци“. Първо те самите щяха да правят партия, но явно парите не достигат, та хукнаха при Черепа. Той пък наистина даваше вид на интелект, заработил с него милиарди. Но и външният вид лъже. Иска и той в политиката, ама разчита на ренегати. Не става така. Никога не  е ставало и няма да стане.

Иначе в родната политика историята на подобни отломки е все една и съща. Не е нужно да ги изброяваме. Видели се в огледалото на собственото величие и забравили кой ги е пратил в орбитата на политиката, а без него – свободно падане.

Като Цветанов, който си помисли, че след като 21 трилиона пъти ходи  в САЩ и позира за снимки, американците ще го коронясат за крал на туземците в България. Сега върви та ръси мозък из телевизиите. А без Борисов, щеше да разнася кафета из МВР до пенсия. На Коцето „идеалистите“ и те същите. Пичове, без Коцето нищо нямаше да усетите, освен въздуха при вдишване.

Примери много. Дори най-“успешният“ от тях-Лютви Местан. Въпреки милионите обаче, външно инжектирани в проекта ДОСТ, Местан и партията му заминаха в канала на партийната помия.

Можем да продължаваме така до утре. Ренегати бол. Които така и не разбраха, че просто са отразявали сиянието на лидера. Ама пуста ясла бре, веднъж овъртолени, цял живот мерак. Абстиненция някаква…

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I