Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

Снимките с чекмеджето и пачките в него в спалнята на Бойко Борисов се оказаха фалшиви, заяви самият лидер на ГЕРБ. Такива банкноти нямало.

Категоричен. Никак не бе такъв след като фотосите излязоха. Толкова уплашен и смутен на извънредната пресконференция никога не е бил. Дори започна да обяснява несвързано за дрона на президента, който едва ли не му влитал в стаята, че дори изрече „остава и да ми пуснат снимка с малки момченца“. След това версията се промени на някаква Мата Хари, която идвала с парите, подреждала ги, снимала и си тръгвала, а той просто има „физиологични нужди“ за, знаете какво.

Всичко е минало. В името на сглобката и „Барселонагейт“ се оказа кьорфишек, че още малко да ни обяснят и че такъв град в Испания не съществува. Докато Мис Гащи изчезна нейде в друга част на континента.

Всичко е минало.

В настоящето Борисов обяснява ситуацията с…„Има много хубави поговорки. Това е народна мъдрост - който нож вади, от нож умира! Който пачки вади, от пачки умира, вола рие - на гърба му пада, който гроб копае, в гроб пада“, коментира Борисов.

Това за ножа е от Новия завет на Библията, думи на Христос, не поговорка, ама толкова е капацитетът. Оригиналното в излиянието на Борисов е това за парите-„който пачки вади, от пачки умира“. Това е някаква съвременна мъдрост. Щото и тя не е народна. Хората с пачки си знаят най-добре.

За нас остава липсата на „мазнинки“. Защото и това изрече Борисов. Асен Василев ги стопил с няколко милиарда.

Ето предизборната картина в страната.

След 9 месеца сглобка се оказа, че цялата борба е била за едни „Митници“. По Ганьовски. Не Солунската, а всичките.

Иначе, добре е да запомним това за пачките.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I