24smolian.com/Коментари/Политика

Изтече нов скандален запис от мъдруването за кадруването на Кирил, Асен, Наско и Лена в службите.

„Основни играчи се познават. Другото, което е, аа, бидейки в опозиция видяхме къде тръгнаха да мърдат пластове. Тематично. Това също даде много информация. Видяхме Радев кои подмени. Значи всички назначения на Радев са зад под ножа“, звучи гласът на Асен Василев.

Генералът Наско додява: „Да, виж, а..а.., нали тука, а.., действам, както се казва, аз си давам сметка колко е ефективно, да, администрацията като цяло е това да им вземеш страха. Там трябва много бързичко, но ся трябва да измениме законите и става сложно, нали, много бързичко там да измъкнем цялата информация, защото Икономическа полиция за голямата част от министерствата и тези, които се занимават с пари и така нататък, знаят кой краде, кой кой е. Там трябва да се сложи човек, който има политическа задача да свърши определена работа“.

Гласът на Петков пък изрича „Мога да проверя американците“…

И бай Ганьо може да се изчерви. Тръгнал той за някаква си Солунска митница. Службите са къде по-важни. Там е инфото, там е „бухалката“. А страхът на администрацията трябвало да се вземе, казва страховитият с ръста си генерал Наско. Когато си бил тоталитарен прокурор, остава си завинаги.

Това е запис №5. Във всички до момента се говори за кеш, овладяване, служби, наши хора. Едно изречение, една дума поне за този народ. Нищо. Властта е цел №1. Народът изчерпва значимостта си след пускане на бюлетините. Кучета го яли.

Това било българският „Уотъргейт“, дума Атанасов. Опитва се да надскочи себе си. Много насериозно се е взел. Но не може. „Страх в администрацията“ – това е капацитетът. Добит в тоталитарните прокурорски години.

Не обиждайте бай Ганьо, не е честно. Съвремието е по-брутално от дисагите с балкански хитрости.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I