24smolian.com/Политика

„В следващия 50-и парламент ще работя за това село Орехово, община Чепеларе да участва по Програмите за развитие на селските райони и за облагородяването му като дестинация на спортно-подготвителни лагери. Инвестициите в модерна спортна инфраструктура са задължителни, за да превърнем региона в цялостна спортна дестинация“.

Това каза кандидатът за народен представител Тодор Батков-син при срещата си с жители на селото.

Там се намира единственият пълноразмерен стадион, който е на 1 100 м надморска височина с перфектен климат, подходящ за спортни лагери.

За активизиране на общите усилия за развитие на селото като спортно-подготвителна дестинация се обяви и бившият треньор на „Левски“ и националния отбор по футбол - Георги Кючуков, който живее в Орехово.

Тодор Батков-син, който е номер 22 и преференция 102 в листата на ГЕРБ-СДС, не крие, че проблемите на спорта са му особено близки и ще са негов фокус в бъдещото Народно събрание.


Във вчерашния ден той беше и на стадиона, за да подкрепи отбора на „Родопа“ Смолян в мача срещу „Саяна“-Хасково. Компания му правеха все хора, които истински милеят за българския футбол и спорт. Сред тях бяха легендата в плуването Петър Стойчев, спортният директор на ПФК „Лудогорец“, зам.-председателят на УС на „Родопа“ Смолян Валентин Кюлхански, президентът на Българската професионална футболна лига Атанас Караиванов, кметът на Смолян Николай Мелемов, Тодор Батков-баща, който отскоро е в Обществения съвет на БФС.

„Трябва да се инвестира сериозно в детско-юношеския спорт. Не само Общините, но и Министерство на спорта и федерациите трябва да поемат част от финансирането на спортните клубове. Недопустимо е големи градове като Доспат, Чепеларе, Златоград, Рудозем и Девин да нямат футболни отбори и почти нямат спортни отбори с представителство в националните първенства. Едва ли за някого има съмнение, че колективното развитие на спорта ще бъде първостепенна кауза за мен в парламента!“, заяви Тодор Батков-син.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I