Жельо МИХОВ/24smolian.com/Общество

Луната плъзга своята светеща пътека по водите на реката. Навред зеленина и ухания на пролет. Романтична гледка, част от реквизита за бурни страсти…

„Водното огледало е превърнато в място за се*с. Спират се автомобили в близост до брега, а стонове от тях се чуват дори до близките блокове“, разказват живеещи в „крайбрежните“ кооперации в централната част на квартал „Възрожденци“, побрал в себе си представители на всички части на Родопите.

Става въпрос за черния път, който бе проправен край брега, в посока въжения мост. От дясната част се строят нови блокове, а изолацията за евтини ласки е сигурна.

„Виждат им се много 30 лева за нощувка в някоя къща за гости, та затова са намерили евтин терен“, споделят още очевидци на нощните страсти…

 

Преди години

 

Репортаж за 12-годишна, която родила. В махалата се струпали роднини. Една прапрабаба, на около 42 години, разправя: „Ми, ний де да знайми? Тя сичкото си имаше-цици, дупе. Пък и по телевизията само сексове дават…“.

Такава е тя.

Някакъв британец разправял за трудната си битка със сексуалната зависимост, която е разрушила семейството му. Карал жена си да правят по пет пъти секс седмично, а след акта винаги гледал порно. Преспал с над 300 жени докато е с нея.

Американка пък си търсила съпруг. Обиколила 25 държави, в които се срещала с различни мъже, за да се спре на „избрания“. Две години й отнел експериментът. Англосаксонска работа.

При нас пък има такива обиколкаджии на партии, че им се губи бройката

Предстоят избори и всички ще ги видите. Същото като еднонощната любов на брега на реката…

Много им се струват на любовчиите 30 лева за нощувка в къща за гости. Но пък са напълно достатъчни, за да си продадат гласа по време на избори.

 

„Много лошо бъдеще виждам.

 

Помощ няма, пари няма“, казва 37-годишната Кристина. Майка на 8 деца. От 19 лета живее в гетото край Вишеград. Мъжът й е на сметището. Вадил по 30-50 лева на ден, ровейки и събирайки „ценните неща“.

Питаме какво смята за политиката на ЕС относно България.

Отговор: „К`о да мисля, неграмотна съм“.

Щяла да гласува иначе на евровота. Но и от изборите нямало пари.

„Тук нищо не дават. Гласуваш-едно безалкохолно. В Димитровград дават 100-200-300 лева“, споделя.

„Купуват гласове, така ли?“, питаме.

„Ааа, така съм чувала“, застрахова се Кристина, която родом е именно от „бригадирския град“.

Тя вижда лошото бъдеще, защото не дават пари за гласуване. Не дават и за децата достатъчно. Далаверата й се губи. Бюлетини и деца са парите за нея. Това е работата за неграмотната от гетото.

 

Иначе една колиба струва по 2596 лева на квадрат!

 

Балонът така се надува, че когато се спука ще издуха всичко наред. Става въпрос за цените на недвижимите имоти. Старо-ново, вили, колиби, няма никакво значение.

„Попаднах на оферта на т.нар. „вила“. 25 квадратни метра постройка се предлага за 64 900 лева или по 2596 лева на квадрат. С малко дворче. Щом и колибите достигнаха подобни цени, значи сме изключителни паралии…“, споделя родопчанин.

 


Спокойно, краят е близо

 

Краят на всичко това е близо.

Бил Гейтс захапал сандвич и изрекъл: Скоро ще ви храня с вкусни химически масла!

Милиардерът е един от най-големите апологети за спасяването на света от т. нар. климатични промени. Той предрече пандемията от коронавирус. С точност до минутата. Дали не се е помислил за господар на света, как смятате?

Парите не развалят човека, тъй да знаете. Когато си бил беден задник и в един момент си натрупал пари, просто ставаш богат задник. То си е било заложено. Като си окъсан пич и в следващия миг с пари-то ще станеш просто един богат пич.

За Бил не се отнася. Да си яде химиите. Тя, баба му, цял живот с боя си е мазала филиите сигурно.

Всеки се пробва, дори с колиби, да изкара нещо от света на консумацията. Само Бил е подготвен да ви продава ментета.

Защо?

Защото отдавна е продал съвестта си.

А Кристинка децата си. Щото ги изчислява в монетна стойност.

Това човечество подписа края си…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I