24smolian.com/Общество

95 100 бюлетини за евровота и  96 200 за избора на народни представители вече са под охрана в Смолян.

Те пристигнаха в Областна администрация по график.

Към момента, общият брой секции в област Смолян е 270, като в това число влизат 9 броя подвижни секционни избирателни комисии.

Секциите, в които ще се гласува с хартиени бюлетини и с машини, са 131 бр., а тези, в които ще се гласува само с хартия, са 145 бр.

Броят избиратели, съгласно предварителните списъци за гласуване в изборите за народни представители, са 96 107, а този за Европарламент 95 070.

До предаването им на общините, изборните книжа ще се съхраняват в запечатано помещение в сградата на Областна администрация Смолян, охранявано от СОТ и денонощна физическа охрана от служители на МВР.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I