24smolian.com/Общество

Предизборната кампания навлиза във финалната си права. Записите продължават да текат, но в родината е заложено на „Да живее международното положение!“. По Илф и Петров. Като няма какво да се каже на политически митинг, и се завъртат едни послания за международното положение. И понеже България е надраснала собствените си кахъри, та сега всички са се отдали на световните. НАТО, Украйна, ООН, резолюции, та чак родни полюции…

 

Калинката вече е самостоятелно държавно насекомо

 

Правителството дава указание на представителя на държавата ни в ООН как да гласува по разискването „Сребреница“, тя обаче прави точно обратното, вкарвайки ни в поредния скандал. Прави го със сектантската отдаденост на партийката, която я е назначила на този пост.

Вече и калинките са самостоятелни държавни учреждения, институции, но все пак – по съществно насекоми.

Кирчо много се зарадвал на този развой. Като дете изръкопляска в социалните мрежи. На Канадеца България не му е ясна, та камо ли изключително сложните отношения със съседите. Защото те са най-важни. Не тези, които са на 15 000 километра.

 

И да даваш пари – пак си виновен

 

Доналд Тръмп бе признат за виновен. За туй, че платил на някаква жена да си трае за отношения им. Как се елиминира опасен противник в „най-развитата демокрация“. За далаверите в Украйна на сина на Байдън-тишина.

„Това е позор, напълно манипулиран процес, това е монтиран процес и хората, които ще гласуват на 5 ноември, видяха какво става. Аз съм невинен. Ще се борим докато победим, Вече я няма страната, в която живеехме. Това е работа на администрацията на Байдън“, каза Тръмп в първото си изявление пред медиите…

 

„Нашата Европа днес е смъртна и може да умре“.

 

За това предупреди френският президент Емануел Макрон в Берлин на първото посещение в Германия на френски държавен глава от четвърт век, където отправи призив за защита на демокрацията срещу национализма на предстоящите европейски избори. „Тя може да умре и това зависи само от нашия избор. Никога не сме имали толкова много външни и вътрешни врагове“, казал още.

През това време Макроновица бе щракната да се залива от смях с другата първа дама, на домакините, пред комплекса в памет на Холокоста.

Мда, Европа на Макроновците и Макронките умира. Европа на небинарните, герантофилските, корпоративно-експлоататорските и мракобеснически малоумщини загива. Природата не търпи аномалии и периодично се самопочиства…

 

Каруци, палатки, милиони

 

Репортаж по френска телевизия преди години. Дават за живота на ромите в страната ни. Гета, каруци, културен шок. И анализ на французите: „В България на тези хора не се дава достъп до образование, държат се в мизерия, не се допускат до…“ и прочие лъжи.

Малко след това от Париж ни пращаха със самолети нашите братя и сестри, спретнали си биваци под Айфеловата кула.

Милиони се наливаха в какви ли не десетилетия на ромското включване. Е, и?!

Банда от братята/сестрите бе осъдена във Великобритания след като ощипала 50 млн. паунда от социалната система. Сливненски герои.

Сега, дали англосаксонците разбраха що е това да се наливат милиони в ромското включване?

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I