24smolian.com/Общество

Група младежи, със съдействието на кмета Николай Мелемов, организират благотворителен футболен турнир за събиране на средства за лечението на Мариян Давидов. Трима представители от тях-Стефан Стоев, Росен Кордов и Мартин Димитров, проведоха среща с кмета, за да обсъдят подробностите около организацията. Мелемов подкрепи благородното им начинание и посочи, че Община Смолян ще се включи в инициативата.

Събитието ще се проведе на игрищата до Стария стадион в Смолян. Ще бъдат поставени кутии за дарения от публиката. Футболният турнир ще бъде открит на 15 юни от 10 часа на малкото игрище и ще продължи и на 16 юни. Водещ ще бъде примата на лакърдиите Веселина Бабаджанкова. Възрастовите групи са без ограничения. Брой играчи в отбор 5+1. Времетраене на мач: 2*15 минути, а таксата за участие е 20 лв. на играч. За инициативата е информиран и е получено съгласие от Иво Давидов, който е баща на Мариян. Всички събрани средства ще бъдат предадени на близките на момчето.

Всеки е добре дошъл, независимо дали ще участва в турнира.

„Заедно можем да направим добро, разчитаме на вас Време е да се обединим в подкрепа на нашия млад съгражданин и приятел МАРИЯН!“, призовават инициаторите на благотворителния футболен турнир.

Мариян Ивов Давидов е с диагноза левкимия, която за момента е овладяна, но за огромно съжаление са настъпили сериозни усложнения. Предприето е лечение в чужбина, за което са необходими средства, непосилни за семейството.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I