24smolian.com/ Криминале 

Пътнотранспортно произшествие е настъпило на 2-ри юни около 15.20 часа на пътя Пловдив – Смолян, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Инцидентът е възникнал между лек автомобил „Форд Фокус“ с водач 59 –годишен пловдивчанин и пътнически микробус „Мерцедес Спринтер“, управляван от мъж на 46 години. В автобуса са пътували 11 пътници. При завой водачът на лекия автомобил навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал в задната част на микробуса. При удара пътническият автомобил се преобръща. Леко ранен с охлузване в областта на лицето е един от 11-те пътници – мъж на 29 години. След извършен преглед в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – Смолян, той е освободен за домашно лечение. Останалите пътници са евакуирани, сред тях няма пострадали. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Мотоциклетист е пострадал при пътнотранспортно произшествие. Инцидентът е станал на 1-ви юни, малко след 13.00 часа на пътя Девин-Кричим. 30-годишният водач, управлявайки мотоциклет „Хонда ЦБР 1000“, на завой изгубил контрол над превозното средство, при което се ударил в пътния бордюр и пада на платното за движение.  В резултат на инцидента мотоциклетистът е получил фрактура на ръка. Той е транспортиран за лечение в УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив, без опасност за живота.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I