На 16 август в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу Е.В. на 41 години от Девин, който в 19.00 ч. в Девин на ул."Л.Димитрова" е управлявал лек автомобил "ВАЗ 21213" със смолянска регистрация, собственост на частна фирма, след употреба на алкохол с концентрация 2,99 промила, установено с техническо средство.  Водачът е дал кръвна проба. Той е задържан за срок от 24 часа, работата по случая продължава.  


В РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу Г.М. на 45 години от  Пазарджик, за това, че на 17 август, около 09:45 часа в гр.Смолян на ул. "Родопи", в близост до гаража на "Рожен Експрес", е управлявал моторно превозно средство - товарен автомобил марка "МАН", с пазарджишка регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1,39 промила, установено с техническо средство. Водачът е дал кръвна проба.
Той е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава. 

Бързо производство е започнато и срещу Г.Б. на 52 години от Смолян. В петък, около 16.05 часа в Смолян на ул. "Дунав", е управлявал моторно превозно средство - лек автомобил марка "Рено“ модел „Клио", със старозагорска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 2,08 промила алкохол, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба. Той е задържан за срок от 24 маса.
Работата по случая продължава. 

В неделя в РУ-Девин е започнато бързо производство срещу А.А. на 21 години от село Ваклиново, общ.Сатовча, обл.Благоевград , който в 03.25 ч. в Доспат, на ул."Св.св.Кирил и Методий", до дом №4, е управлявал лек автомобил марка "Форд“, модел „Фокус" с благоевградска регистрация, собственост на 23-годишне мъж от същото село, след употреба на алкохол установено с техническо средство. Уредът е отчел 2,09 промила концентрация на алкохол в кръвта чрез издишания въздух.  Водачът е отказал кръвна проба. 
Той е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.            

На 19 август в РУ-Златоград е започнато бързо производство срещу В.А. на 42 години от гр.Златоград, който на 19.08.2018г. около 02.45ч. в гр.Златоград, на ул."Ст.Стамболов" управлява лек автомобил марка „Ситроен“, модел „Евазион“ със смолянска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1.87 промила, установено с техническо средство. Водачът е дал кръвна проба. Той е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.  
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I