ГЕРБ има амбициите да спечели местния вот и да има кмет в Борино, което е родното място на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ. Това стана ясно от изказването на председателя на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, който коментира местните избори догодина.
Той даде висока оценка на кметовете от ГЕРБ в областта, които са на чело на пет от десетте общини, като определи мандатите им на този етап като много добри, за което са получили и сериозна обществена подкрепа.
„Висока е оценката за кметовете на ГЕРБ в област Смолян, но ние сме с амбицията да погледнем малко по-широко и да покажем в действителност и на другите общини, че може да предложим подобно управление каквото показваме, както в Смолян така също в Девин, Доспат, Златоград и Баните“, коментира Цветанов.
Цветанов е убеден, че ГЕРБ ще може да отправи едни добри послания към избирателите и в другите общини, каквито са Рудозем и Неделино, където, според него, партията има сериозен потенциал и да покаже, че може да получи един управленски мандат.
„В Борино също можем да покажем сериозно присъствие и освен резултата към този момент, защо пък да няма и кмет, който да бъде от ПП ГЕРБ? Убеден съм, че това ще бъде много силен импулс за Ягодинската пещера, защото знаете че имаше едни намерения, които не бяха реализирани, тя да премине към Община Борино, което означава, че цялата туристическа атракция, всичко там като възможност, щеше да бъде  със затихващи функции, ако беше се осъществило“, коментира още Цветанов.
Като пример за добрата работа на кметовете, той даде кметът на Смолян Николай Мелемов, който при спечелването на първия си мандат е наследил задължения на общината от 25-26 млн.лв, а сега те са около 11-13 млн.лв.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I