В Областната дирекция на МВР в Смолян е обявен конкурс за заемане на две щатни бройки за длъжността „автомонтьор“, съобщиха от пресцентъра на силовото ведомство. За заемането на тази длъжност е необходимо кандидатите да притежават свидетелство за правоспособност за двигатели с вътрешно горене, машиностроене и автотранспорт, да имат българско гражданство и да не са осъждани. Не се изисква професионален опит. Основното месечно възнаграждение за длъжността „автомонтьор“  е в размер на 510 лева. Върху заплатата за длъжност се начислява месечна добавка за работа в МВР в размер на 5%, с което се формира основната заплата и 120 лв. за храна. Списъкът за всички необходими за кандидатстването документи, както и процедурата по подбор и назначаване, са публикувани на страницата на ОДМВР-Смолян в рубриката „Конкурси“. Срокът за подаване на документи е 30.11.2018г.
 Документите се подават лично от кандидатите в сектор „Координация, административно и правно обслужване и човешки ресурси“ към отдел „Административен“ при Областна дирекция на МВР – Смолян, на адрес: гр.Смолян, бул. „България” № 67 всеки работен ден от  9.30 ч. до 11.30 ч.  и от 13.30 до 16.00  ч. Част от документите, посочени като образци, се предоставят на кандидатите от служител на сектор „КАПОЧР“ при Областна дирекция на МВР – Смолян. Не се приемат документи след срока.
Подробна информация за конкурса е публикувана на електронната страница на ОД на МВР – Смолян и дирекция “Човешки ресурси”-МВР в Internet и Intranet.
За допълнителна информация:  тел. 0301/35326.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I