Шефът на Областната дирекция на полицията в Смолян ст.комисар Николай Димов тържествено връчи индивидуалните подаръци на отличилите се участници в Национален конкурс за детска рисунка на тема: „Полицаят е мой приятел и учител“. Дейвид Сираков – 3 клас, гр.Мадан, Денислав Муржов – 4 клас гр.Мадан и Енгин Сунай – 5 клас с.Грохотно, получиха грамоти от директора на ГД „Национална полиция“ гл.комисар Христо Терзийски, скицник за рисуване, флумастери, ученическа програма, светлоотразителна гривна, светлоотразителен стикер и ключодържател. Началникът на Регионалния инспекторат по образование Мария Тиролска- Семерджиева подари на всеки от тримата албум, в който да подредят снимки от преживяванията си и книга за България, с пожеланието да обиколят света, но пак да се върнат в Родината.  Директорът на ОУ „Гео Милев“ с.Грохотно Фани Василева изказа изключително задоволство от съвместната работа със служителите на реда и изтъкна ползите за децата, като една от тях е рязък спад на проявите на агресия в училище. Своите благодарности изказаха и родителите на отличилите се ученици. Ст.комисар Николай Димов пожела на учениците, техните родители и учителите да бъдат здрави и да поддържат искрата, която носят в себе си, да постигат нови цели и успехи.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I