Бившият миньор Найден Илиев Хаджиев от ардинското село Падина спечели 250 000 лева от играта „Кеш кръстословица 4“ на Национална лотария.
„Работил съм в рудниците. Сумата е огромна. Щастието е голямо. Немислимо е толкова много пари да се спестят от работа в мините“, твърди пенсионерът Найден Хаджиев, който е работел над 35 години като миньор.
„250 000 лева видя на телефона при потвърждението на печалбата, седна на стола и се разплака“, разказва продавачката на печелившия билет.
Падина е селото с най-много милионери в Родопите. От Падина са водещите тютюнопроизводители в България, които обработват хиляди декари във вътрешността на страната. Освен в земеделието, богати падинци инвестират средства и в друг вид бизнес. Те стопанисват мандри, ресторанти, хотели, складове и други търговски обекти в Пловдив, Смолян, Пазарджик, Първомай, Несебър.
24smolian
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I