Повече от 4 000 младежи се очаква да празнуват студентския празник – 8 декември, в Смолянско като близо 3 000 от тях са концентрирани само в Пампорово. Това съобщи Пантелей Мемцов – председател на Регионалната туристическа асоциация „Родопи“ . Най-мащабното мероприятие, в което се очаква да се включат хиляди студенти, стартира още тази вечер в зимния курорт над Смолян. На 7-ми и 8-ми декември, над 15 от най-актуалните имена от българската музикална сцена ще се съберат на едно място, в специално изградена парти шатра с площ 2000 кв.м и капацитет 3000 души. „Това събитие е най-мащабното. Взети са всички необходими мерки за безопасното протичане на празника“, коментира Мемцов.
Според председателя на Регионалната туристическа асоциация „Родопи“, във всички хотели в Пампорово има резервации от студенти, като в това число не влизат апартхотелите. „Над 1 000 души ще празнуват в различни точки на областта, като са запасили семейни къщи, малки хотели и др.“, добави още Пантелей Мемцов. Сериозни компании от празнуващи се очаква да има в смолянското село Момчиловци, в населените места в Ардинското корито, Златоград, Доспат, Девин и др.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I