Представители на Община Чепеларе бяха част от българската делегация, която взе участие в Световната конференция на тема „Туризъм и култура” в Истанбул. Организатори на мероприятието бяха Световната организация по туризъм (СОТ) и ЮНЕСКО.
Конференцията била открита от министъра на туризма и културата на Турция Мехмет Ерсой. Участие в конференцията взели двама представители на Община Чепеларе в лицето на кмета Славка Чакърова и Елен Асимакова – мл. експерт. Родната делегацията била оглавена от министъра на туризма Николина Ангелкова.
В българо-турския бизнес форум участие са взели още зам.-министърът на културата и туризма на Турция Надир Алпаслан, главният консул на Република България в Турция  Ангел Ангелов. На форума присъствали и представители на турския бизнес.
Славка Чакърова представила целогодишните атракции на територията на общината, както и възможностите за инвестиции. Презентации е имало и от други български представители, както и от страна на домакините.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I