Полицията издирва 36-годишен мъж от Мадан, избягал от полицейска проверка в к-с „Изгрев”, съобщиха от ОДМВР - Бургас.
В късния следобед на 6 февруари, маданчанинът не се подчинил на полицейски разпореждания да спре при рутинна проверка, осъществявана в района на бл. 74 в к-с „Изгрев”. Застрашавайки с управлявания от него автомобил „Ситроен С 4” живота на полицейските служители и нанасяйки материални щети по друг лек автомобил, 36-годишният мъж успял да напусне местопроизшествието. Единият от полицаите, след предупреждение, произвел изстрел със стоп-патрон, но въпреки това 36-годишният водач, придружаван от живеещата с него на семейни начала жена и нейното дете, се отправил в неизвестна посока. Обявен е първоначално за местно, а впоследствие и за общодържавно издирване.
Към момента в полицията не е постъпвал сигнал за отвлечено лице, но въпреки това служителите на реда успели да установят телефонен контакт с 30-годишната жена, живееща на семейни начала с издирвания мъж. Същата не се ангажирала с данни относно неговото местонахождение, като заявила, че води обичайния начин на живот заедно с детето си.
Издирвателните действия по установяване на 36-годишния мъж от Мадан продължават от служители на ОДМВР – Бургас.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I