На този етап не се налага да бъде търсено съдействие от испанските власти за аферата „Гурбетчии точат 241 бона”. Това е мнението на наблюдаващия прокурор по скандалния случай, обяви за „Родопи voice” говорителят на държавното обвинение в Смолян Недко Симов.
Към момента продължава разследването срещу 50 жители на Неделино, за които има съмнение, че са се възползвали от обезщетения за безработица на база фалшиви документи за работа в Испания. „Засега не се налага да се изискват документи от испанските власти, разчитаме на документацията от българската Инспекция по труда. Ако се наложи, ще бъде направена международна поръчка, която обаче ще отнеме дълго време”, посочиха от Окръжната прокуратура в Смолян.
Повече четете в петък в печатното издание „Родопи voice”!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Килърите на Георги плячкосвали веднага след убийството!

-Две погубени поколения – евро за бащите, комар за децата!

-Колко струва среден пръст в интернет?

-Овчарка снима клип „С тояга налагат мъжа ми”

-Гладът роди Пот, Кръв, Мъка, Смърт! Иде ли и „внучето”… Гняв?!

-Кое е селото на „светиите”?

-30 милиона лева за боклука, а офертите…

-Десетки нападнати животни от мечки само за пет дни

-61 къщи за гости с европари в Кърджали и Смолян

-С какво се доработва когато заплатата в завода не стига…
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I