4-километрова е опашката от автомобили на граничния пункт „Маказа“, на изход България, към 13 часа. След проспаните години за разширяване на пункта и поне частичното „разсейване“ на румънския поток към други граничния пунктове, сега положението за пътуващите към гръцките плажове стана нетърпимо.
Опашките от автомобили на ГКПП „Маказа“ ще ги има през цялото лято. Причината не са засилените проверки от българска страна, а липсата на достатъчно гръцки служители. Препоръчително, особено в почивните дни, e пътуването през ГКПП "Златоград".
Новина това лято няма да са опашките на "Маказа", а ако успеете някога да преминете за по-малко от час!
Всъщност, километричните опашки са факт още от средата на май.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I