Гръцката полиция не провежда наказателни акции срещу туристите, подобни на тези в Несебър и Слънчев бряг, но въпреки това спазвайте правилата след ГКПП „Маказа - Нимфея“!
За неправилно паркиране гръцката полиция сваля номерата на автомобилите. Акцията се провежда в цялата страна и ще продължи до края на туристическия сезон, предава кореспондент на БНР, цитирайки местни издания.
Глоби се налагат, както на коли с гръцка регистрация, така и с чуждестранни номера. Чужденците получават номерата на колата след плащане на глобата в размер от 40 до 80 евро, докато гърците остават без кола за три месеца.
Това няма да ви се случи в Керамоти, Фанари, Неа перамос и дори в Комотини, но в Кавала не паркирайте на непозволени места - ще ви санкционират, коментираха пред 24smolain.com пътуващи често до тези населени места. Властите съветват нарушителите задължително за подписват наказателния фиш, независимо дали са съгласни с глобата или не, защото само при подписан фиш имат право на обжалване. Увеличени са полицейските екипи по контрол на трафика. Налагат се високи глоби за всякакъв вид нарушения. Припомняме, че в последната година в Гърция зачестиха случаите на арест на чужденци, които качват на стоп нелегални имигранти. Полицията предупреждава - в колата да пътуват само хора, които познавате!
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I