Дядото, обвинен в блудство с дете в Триград, остава в ареста

Поне шест доказани педофила в последните две години са на свобода в Родопите, установи разследване на „Родопи voice“. Един жител на региона пък, обвинен в сексуално посегателство над дете, в момента се намира в килия в следствения арест.
60-годишен мъж от девинското село Триград бе задържан през август по обвинение в блудство. Родителите на детенце на пет години подали сигнал, след което се стигна до ареста на мъжа. Магистратите уважиха искането на прокуратурата и оставиха зад решетки задържания с постоянна мярка „задържане под стража“.
„С детето работят психолози, то е било разпитано от специалисти. Назначени са експертизи по случая“, посочи за „Родопи voice“ наблюдаващият прокурор.
Женен, безработен, с начално образование. Това е един от профилите на педофил от Родопи. Мъжът мърсувал с две малолетни деца броени дни след първия учебен звънец. Както вече писахме, точно година по-късно родопчанинът получи присъда от Окръжния съд в Кърджали. Деянието било осъществено в кърджалийско село. Педофилът извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с две деца на 12 и 13 години. Магистратите край Арда признаха за виновен безработния. Той получи 3 години „лишаване от свобода“. Наказанието обаче бе отложено с изпитателен срок за период от 5 години.
Това е поредната условна присъда за подобно деяние в последните години.
Мъж нападна и изнасили дете в една от махалите на крумовградско село. След протакане от две години, в края на 2018-та съдът се произнесе. Присъдата бе 22 месеца „лишаване от свобода“, но отложена с 3-годишен изпитателен срок.
5 391 лева трябваше да заплати педофил, упражнил сексуален тормоз спрямо дете в Кърджали. Действията му спрямо момиченце под 14 години целяли да възбудят и удовлетворят полово желание без съвкупление. Признатият за виновен мъж получи 18 месеца „лишаване от свобода”, която бе намалена с 1/3. Наказанието обаче бе отложено с изпитателен срок за период от 3 години и 6 месеца.
Преди месеци мъж от село Звезделина също се размина със затвора след сексуално посегателство над дете. Условно наказание получи и мъж от друго кърджалийско село, който в продължение на цяло лято тормозил две деца. Той ги дебнел край кладенец в населеното място и ги принуждавал да гледат докато той се самозадоволява.
Условна присъда получи и пенсионер от региона, който опипвал момиченце в автобус, пътуващ по линията Кърджали-Ардино.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I