Разплатени стари задължения в размер на над 2 млн.лева, привлечени инвестиции за близо 7 млн.лева - това е отчетът на един изключително силен мандат, който направи Славка Чакърова начело на Община Чепеларе. Въпреки лошото наследство и наследените задължения от предходните години, които възлизаха в размер на 4 126 764 лв., общинското ръководство успя да погаси стари борчове и задължения. Над 1,5 млн.лв. от привлечените инвестиции са по социални проекти.
„През тези четири години ние направихме много за образованието и спорта, и младите хора видяха в мое лице един приятел, един партньор, един човек, с когото могат да се срещнат на улицата, да спрат да си поприказват. Знаят, че съм човек, който ще се опита да помогне за всеки един проблем“. Това посочи пред младите хора в Чепеларе независимият кандидат за кмет на общината Славка Чакърова. Тя се срещна и разговаря по актуални теми с младежи от града. Те обсъдиха  именно реализираните инвестиции в сферата на образованието и мащабните проекти в сферата на туризма.
Факти, които промениха облика на града, промениха отношението към управлението в общината. Именно поради тази причина Славка Чакърова призова да й се доверят отново.
„Искам да им благодаря за гласуваното доверие за тези четири години и да ги помоля наистина да повярват. Да изберат човека, който работи, а не човек, който им дава празни обещания“, каза Чакърова.
За да продължи очевидната позитивна промяна в общината, във всички възможни сфери, изборът е един – номер 68 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I