„Мислехме, че сме влезли в Турция!“. Това обявили пред разследващи британски граждани, заловени от Гранична полиция при незаконно преминаване на границата ни.
Тримата мъже били заловени преди дни в района на крумовградското село Аврен, научи „Родопи voice“. Британците преминали от Гърция в България в района на 115 гранична пирамида.
Поданиците на кралицата посочили пред разследващите, че пътуването им било с благотворителна цел. Крайната им точка обаче била Република Турция. Според показанията им в съда, те си помислили, че преминават на територията именно на съседната ни държава.
Тримата са от град Гърнзи. Професиите им са архитект, инженер и мениджър.
Британците излязоха от съда в Крумовград с присъди след споразумение с прокуратурата. И тримата получиха по 4 месеца „лишаване от свобода“, чието изтърпяване бе отложено с 3-годишен изпитателен срок. Чужденците ще трябва да платят и по 200 лева глоба.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I