Доказалият се професионалист в община Чепеларе - Славка Чакърова, явяваща се на предстоящите местни избори като независим кандидат за кмет, се срещна с жители на красивото родопско село Проглед. Именно там по време на нейния мандат бе подменена изцяло вътрешната водопроводна мрежа, асфалтиран около километър и половина улична мрежа и изградена нова детска площадка.
По този повод бяха изречени и думите: „Те видяха, че поетите обещания, поетите ангажименти се изпълниха много бързо, въпреки препятствията, въпреки трудностите“.
„Тя заслужава нашата подкрепа“, допълни един от жителите на Проглед и бивш кмет на селото – Марио Куцински.
„Тя е един прекрасен откровен и отговорен човек. Когато поема ангажимент, докато не го изпълни, не е в състояние да се смири, с каквито и да било препятствия“. Не е случаен и призивът на доказалия се управленец: Заедно можем! Заедно успяхме! Пътят е правилен! Затова и верният избор е номер 68 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I