„Как да си намерим момичета за платена любов?“-един от най-често задаваните въпроси от страна на гости в Родопите, напът дори да се конкурира с природните и исторически забележителности в планината. Това разкриват за „Родопи voice“ служители в хотели и къщи за гости в региона. Най-често търсачите на ласки са уикенд туристи от северните части на Гърция, както и потомци на изселници в Турция.
Отварянето на граничните пунктове „Златоград“ и „Маказа“ пък насочи вниманието на контингента „жрици на любовта“ именно към областните центрове Кърджали и Смолян.
Както вече писахме, десетки са обявите за платени ласки в интернет за двата региона. Труженичките пък описват във „визитките“ си освен всякакви умения в предлаганата услуга, но и добро владеене на английски, турски и гръцки език.
В същото време пък младежи от страната идват на „нарко туризъм” в Родопите, за което „говорят“ и полицейските сводки в региона. Все по-често гости на планината биват хванати с дрога. Най-често от вътрешността на страната. Младежите са заредени с т.нар. „леки наркотици“, но също така и синтетична дрога. Обикновено екскурзията им в планината завършва с осъдителна присъда. Бум на изловените със забранени вещества пък има по време на тридневния британски събор край родопското село Полковник Серафимово. Най-фрапантният пример бе отпреди година, когато млада жена бе спипана с рекордно количество амфетамин и екстази, най-вероятно подготвено за пласиране по време на събора, който събира хиляди хора от цял свят.
Само преди дни пък испанец си тръгна от Кърджали с условна присъда от 3 години, заради „опиум екскурзия“. В буса на мъжа, пътуващ за „Маказа“, полицаите откриха множество пакети опиум, хашиш и амфетамини. Испанецът бе задържан по време на акция по издирване на избягали затворници.
Хазартните клубове в Родопите също разчитат най-вече на чужденци, но също така и на родни гастарбайтери, готови да „трошат“ евро на машинки. За това говори и бумът на отваряне на малки казина в последните години. „Големите играчи“ обаче подминават двата областни града Кърджали и Смолян в търсене на по-големи хазартни възможности в посока Пловдив, Стара Загора и София.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I