Те са млади, те са изключително красиви. Те са… „диамантите“ на Родопите. Двете сестри Аника и Каролина Романови. Двете дами от златоградското село Старцево спечелиха първото място на тазгодишния Роженски събор в конкурса за най-красива носия.
Излъчването на двете девойки е излъчването на красотата на цялата планина…
Аника изучава Българска и ангийска филология в Пловдивския университет, докато сестра й Каролина се е отдала на Етнологията.
„Много съм благодарна на хората, че ме възприемат по този начин, но според мен не съм достойна да бъда Мис България. За това се изискват изключително много качества. Да бъдеш лицето на една държава. Наблюдавам изключително много красиви жени в България, които може би заслужават тази титла. Но, да я имаш, е нещо наистина сериозно. Не бих казала, че аз съм достойна от собствена гледна точка“, казва Аника пред Блиц.
„Предложиха ми да стана модел, от модната агенция ми дадоха визитка. Отказах – бях ужасно разочарована – не бих казала толкова от себе си, аз доста се борих. Но знаех, че няма как да стана кралица. Бях разочарована от друга гледна точка, от гледна точка на това колко различна и повърхностна е ценностната система на хората в тези конкурси. Но в крайна сметка не останах разочарована от себе си! Осъзнах какво е важното за мен и осъзнах, че то е по-различно“, споделя родопчанката.
На снимката: Аника (вляво) и сестра й Каролина
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I