„За мен е голяма чест, че дадохте доверието си към моята личност.  Мисля, че с моя  професионален опит, който съм градила в годините, съм доказала, че работя в името на гражданите на община Смолян и в името на  България. Нека да бъдем единни, защото съединението прави силата. Нека да бъдем всички здрави, мъдри и устремени за по-доброто бъдеще на град Смолян“, обяви Венера Аръчкова след като бе избрана за председател на Общинския съвет в Смолян.
От 29 съветници за нея гласуваха 16, а 13 бюлетини бяха празни.  Гласуването се проведе тайно, а комисията по провеждането на избора беше в състав от трима души – Петър Мирчев, Милен Журналов и Иван Гавазов.
„Познавате личността, общественика и политика Венера Аръчкова. През 2017 г. за първи път тя става част от Общинския съвет. Заемала е поста директор на финансовата дирекция в община Смолян, а в следващия мандат е зам.-кмет по финансите. Човек с  авторитет  и доказана обществена подкрепа от гражданите. Тя има особена заслуга за финансовата стабилност на община Смолян. Под нейно ръководство общината стопи над 10 млн. лв. задължения“, посочи в аргументите си при номинацията на Аръчкова от страна на групата на ГЕРБ Ангел Безергянов.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I