Път от значение за хиляди родопчани е в окаяно състояние, а въпреки обещанията за ремонт, годината е към края си, а строителни дейности така и не са започнали.
За това алармира кметът на Неделино Боян Кехайов. Той апелира за помощ към Министерството на регионалното развитие за пътния участък Бял извор-Падина-Неделино.
„От 2016 година до настоящия момент не е намерено решение въпреки Вашите обещания, че ремонтните дейности трябваше да стартират през 2019 г.“, се обръща кметът с писмо до строителния министър Петя Аврамова.
По проблема е било отправено питане и от народния представител от Смолян д-р Красимир Събев, на което министърът отговаря, че „пътят е в изключително тежко състояние и че обектът е предвиден в програмата на Пътната агенция за 2019 г“.
„За съжаление и въпреки вашето уверение от парламентарната трибуна на Народното събрание, индикации за подобно намерение към момента няма. Силно се надявам, че ще намерите воля и желание да предприемете необходимите действия за решаване на проблема, касаещ не само Община Неделино, а и целият регион от страната ни“, се посочва в писмото на Кехайов до министъра на регионалното развитие.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I