Това са Денис и Марчело - тийнейджърите, които спасиха 74-годишна жена, извеждайки я от огнения ад в Чокманово. Припомняме, че пламъци обхванали къщата на старицата през нощта срещу сряда.
18-годишният Денис Брахомов и 19-годишният Марчело Адилов видели пламъците около 1 часа след полунощ, докато пътували от Смолян към домовете си. Младежите незабавно се отправили към къщата, влезнали вътре и извели собственичката – 74-годишна жена, която живеела сама. Междувременно са подали сигнал на тел.112 и към мястото незабавно са се отправили екипи па пожарната, спешна помощ и полицията.
В 1,30 часа пожарът би локализиран.
Пламъците са унищожили цялата къща. Причините за пожара са в процес на изясняване. В резултат на бързите действия на Денис Брахомов и Марчело Адилов 74-годишната жена е изведена от къщата преди да се разгорят пламъците и тя е останала невредима.
Ръководството на ОДМВР-Смолян изказва благодарност и поздравява Денис Брахомов и Марчело Адилов за смелостта и доблестната постъпка, спасила човешки живот!
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I