Фестивалът в Пампорово по случай студентския празник и тази година побра над 3000 студенти в изисканата шатра. За трета поредна година организаторите от „Event Academy” направиха и невъзможното, за да зарадват хилядите студенти, а положителните коментари са красноречиви за добре свършената работа.
Бъдещи вишисти от десетки градове успяха да отбележат подобаващо своя 8-и декември в компанията на куп знаменитости, сред които рапърът 100 кила, Гери-Никол Камелия, Галин и Преслава.
100 кила се появи в компанията на красивата си приятелка. Чаровната блондинка, чието име той пази в тайна, спечели симпатиите както на феновете, така и на колегите му. Зад стените на огромната шатра, приютила многобройните студенти, се изяви и певицата Гери-Никол. Изпълнителката на „Момиче като мен“, “Готина и луда” и “Над закона” успя да провокира младежите, а най-отраканите намериха място до нея на голямата сцена. 21-годишната тийнсензация повика трима души, които допринесоха за хореографията и цялостното й представяне. За доброто настроение се погрижиха още Вирго и TRF, пише агенция „Блиц“.
„Миналата година чух от приятели за фестивала и колко хубаво са си изкарали. Аз съм студент в Холандия и реших да доведа няколко колеги, да видим за какво става на въпрос. Впечтален съм. В чужбина такива фестивали са много нашумели, но в България се прави за първи път и искам да изкажа своите адмирадии към хората, които са се нагърбили с тази нелека задача. Чувствам се страхотно, купонът тече на макс. Програмата е изключително богата, всяка секунда те държи под напрежение и няма и минута на зацикляне. Догодина ще дойдем пак”, споделя пред репортер на „Блиц“ един от екзалтираните студенти.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I