Учи мама, за да не работиш. Едно от най-отвратителните народонаселенчески послания към идните поколения. Наред с преклонената глава, сабята и мълчанието, което струва в злато. Отврат!
Толкова учени хора се навъдиха след тези прастари постулати, че прост до прост стана родният отбор. Кухари отвсякъде с амбиции за просперитет. Тежката съдба на тази иначе работлива нация. Показваща подвизи извън пределите на Отечеството.
30 години потъване в блатото на развитието. Унищожено образование, здравеопазване, култура. Чувство за справедливост-нулево ниво. Чувство за сигурност-с отрицателен знак пред него. Чувство за величие, равняващо се на аудиенция в Уайт Хаус, барабар кучета и пуйки.
Толкова много примери на примати се издигаха в култ, че сега мечтите са оле-мале. Нещо от сорта „В Дубай да ида с нови сиси“.
„Трябва и акъл“, дето вика една миска, че чак гласът й влезе в рап песен…
Целият текст четете в петък в печатното издание  „Родопи voice“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в Родопите:

-Родопи и разврат в цифри:
Момичета правят по 240 бона от се*с на месец!

-Ученик скри дрога в… Районното!

-Ъпгрейт на интелекта, който струва жълти стотинки

-Изучи се народът! На баницата мекото – няма Дидро, има Дилдо

-„Тунинг“ на фейса, държавна работа и билетчета…

-Философията от баирите и край панелките:
Кара джам на „бавареца“, музика и лубриканти…
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I