Все повече туристи си тръгват с присъди след зимна почивка по белите писти в Смолянско. Полицията залавя буквално ежедневно дрогирани водачи по време на най-силните месеци за туристическия бранш.
С условни наказания си тръгват поредни двама млади мъже, спипани с наркотици в организма и седнали зад волана.
Бензодиазепини бил употребил шофьор на лек автомобил „Субару“. Мъжът бил спрян за проверка в Чепеларе. Три месеца „лишаване от свобода“, но с 3-годишен изпитателен срок, бе наказанието за водача. Решението бе на районните магистрати в Чепеларе. Книжката му бе отнета за 4 месеца.
Дрогиран с марихуана водач получи същото наказание от съда. Той бил зад волана на „Субару“ и бил спрян за проверка на контролния пункт „Пампорово“. Условната присъда от 3 месеца затвор бе отложена с изпитателен срок за три години. Книжката му също бе отнета за 4 месеца.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I