Адриан Сюрджиев и Георги Чакъров отново са част от „Родопа-Смолян“. Двамата футболисти се присъединиха към тима в началото на седмицата и вече тренират усилено с отбора.
Адриан Сюрджиев прекрати дейността си като рефер и от новия сезон ще играе за тима на Смолян.
През изминалия сезон Чакъров игра в „Кариана“ – Ерден, който участва в първенството на Втора дивизия.
И двамата са родом от Смолян и са били част от местния тим.
ФК“Родопа- Смолян“ стартира своята подготовка за пролетния сезон на Трета лига – Югоизточна група, на 13 януари. Изцяло тренировките, под ръководството на старши треньора Юлиян Сюрджиев, ще са в родопския град, като има уговорени общо четири приятелски срещи.
Вече е уточнен и началният час на първата контрола. Тя ще се проведе в събота (25 януари) от 14:30 ч. на стадион „Тодор Диев“ в Пловдив срещу местния „Спартак“.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I