Билети, насилие, милионери без зъби, плът за продан, кръв по ножа в… една ужасяваща битка за оцеляване. В нея всички са губещи. Тотална ментална и духовна деградация.
Огромен процент от населението на страната е на прага на бедността въпреки, че работи. Огромен процент вече летят в бездната на недоимъка. Достатъчен е само един репортаж за поредната обрана къща в поредното оставено на произвола на съдбата българско село. Полурухнала; с натрупани натурии; ползвана сякаш за склад на непотребностите; портата на външния клозет зее, едва крепейки се на една панта… И тази къща е обирана 10 пъти. Да се чуди човек какво все още се намира?
Това е България, извън ареала на жълтите павета, където силата им не достига. Никога!
И народът търка. Билетчета като изоглавен. Надява се да лъсне с беззъба усмивка по телевизора с чек в ръка. Задавали ли сте си въпроса защо всички спечелили са като избягали от каторга? Защо са все от тъча на държавата?
Отговорът малко по-късно.
Сега е ред на хоръра, причинен от 30 години извратении…
Целият текст четете в петъчния брой на „Родопи voice“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Последно лято за 1 700 000 души през „Маказа“?!

-Стадото не изгоря на клади, но се върти бавно на шиш…

-„Държавна лотария“: Плът за 10 лева, кръв по ножа – за 20 кинта!

-Хейт до дупка или Изкуството да мразиш… себе си!

-11 свински трупа на ден заради чумата, иде и… Птичи грип?!

-Кой е собственик на 1116 язовира в Източните Родиопи…

-Най-опасно на пътя – в… малкия град!

-Кредитът по-страшен от пандиза! Дама се сдоби с присъда заради гурбет
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I