Почитателите на творчеството  на талантливата Екатерина Глухова се срещнаха с  нейната поезия, която тя нарича негримирана. В Изложбената зала на Клуба на дейците на културата в Смолян беше представена осмата й книга „Кухини“. Събитието беше оповестено като музикално-поетично матине. С  нейната поезия тя запълни и кухините на всички присъстващи, засегна вечни теми и ги накара да се замислят, и надникнат във вътрешния им свят. 
За книгата и Екатерина говори Захаринка Куцева, преподавател по български език и литература в Професионалната гимназия за приложни изкуства. Тя каза, че Владимир Сабоурин пише към визитката на стихосбирката: „Харесвам стихотворения, които не се взират навътре в себе си, там, където въпреки всички романтични обещания, има само отражение на „буржоазния” интериор”. Тази е осмата книга на младата и напориста поетеса Екатерина Глухова. Музикалната част беше представена от квартет „ Freija” – Пловдив. Той изпълни  древни скандинавски напеви, традиционна музика и славянски песнопения.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I