Изключеният от ГЕРБ Цветан Цветанов е провел срещи в Смолянско с местни политици, които ще бъдат т. нар. „родопско ядро“ на новия политически проект за бившия №2 в управляващата партия. Информацията потвърдиха за 24smolian.com два независими източника.
Преди две седмици Цветанов е имал срещи в Баните, Златоград, Девин и Борино. В Смолян на поканата му откликнал само бивш общински съветник от ГЕРБ, който в момента търси изява под шапката на коалиция Крос.
 „Ако господин Цветанов реши да направи политически проект, ще бъде много лошо за структурите на  ГЕРБ в тази част на Родопите. Ще настъпи разцепление, което не е добре за партията. Той  все още има влияние, много плътно работеше в региона докато беше зам.-председател на ГЕРБ“, това заяви пред  репортер на 24smolian.com председател на общинска структура на ГЕРБ по повод последния рейд на Цветанов в област Смолян.
„Какво му е тайното на посещението, навсякъде където е ходил се знае. Градовете и селата са малки, нищо не остава скрито“, заяви активист на ГЕРБ на въпроса, защо Цветанов е бил на тайно посещение в Златоград.
„Структурите и без друго вече не са това, което бяха. Само Цветанов ни липсваше“, отговори местен гербер, запитан дали е чул за последния воаяж.
Надеждата на Цветанов за пробив в Смолян се явява изключен от ГЕРБ активист, след поредица  от скандали, породени от действията му срещу собствената му партия. Към настоящия момент бившият активист от ГЕРБ е част от друга политическа формация и общински съветник от нея. На последвали срещи Цветанов споделил, че въпросният човек се очертава като подходящ заради голямото влияние, което има в новата си политическа формация  и на чиито гласове може да се разчита в бъдеще, твърдят запознати с проведените срещи.
В Златоград и Баните Цветанов е разговарял с кметовете. В Девин на доброволен инструктаж са били бивш кмет от ГЕРБ и кмет на населено място от общината.
На аргумента ни, че Цветанов е свободен да пътува и посещава градове и села от регион Смолян, и да провежда срещи в частно посещение или свързани по линия на "Евроатлантически център за сигурност", нашият източник заяви, че на срещите се е говорело за проучване, „опипване на почвата“ за евентуален политически проект.
„Защо не попитате  някои от лидерите в Чепеларе, къде се е провела срещата и дали е вярно, бил ли е Цветанов  в сградата на общината“, контрира нашето предположение  източникът.
Цветанов търси съмишленици, но и е истина, че много от кметовете са му задължени от времето, когато имаше власт в ГЕРБ. Златоград беше любимата му дестинация, доста пари се наляха там в строителство, пътища, празниците на чевермето бяха черешка на тортата. „Погледнете и Баните, там се изсипаха милиони от обществени и европейски пари. За никого не е тайна, че имаше кметове от ГЕРБ, които се чувстваха недосегаеми точно заради близостта им с Цветанов“, заяви източникът ни, посветен в партийните дела.
На снимката: Цветанов с любимата си носия при "любимия си кмет" в Златоград
24smolian.com




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I