Изключително голям интерес предизвиква щандът на Община Ардино в най-мащабния туристически форум в България, 37-то Международно изложение „Ваканция и СПА Експо“ 2020. Събитието се проведе в София, а залите на  „Итер Експо Център“ се оказаха тесни за всичките 360 участници от 20 държави по света.
„Градът под Белите брези участва за първи път във форума на общия щанд на Туристически район „Родопи”. Под една шапка се промотираха родопските общини Ардино, Смолян, Чепеларе, Девин, Брацигово, Баните и Маджарово. Това обединение даде резултат, като привлече вниманието на посетителите към района. На щанда на Община Ардино всеки посетител получи актуална туристическа информация за общината, възможностите за планиране на своята почивка и отдих, местата които могат да бъдат посетени, местата за настаняване и хранене в града“, сподели уредникът на общинския музей Танер Чобанов. Той подчерта, че голям интерес е предизвикал и подготвяния за първи път в Ардино фестивал на Родопското мляко, който ще се проведе през месец август под патронажа на кмета на общината инж. Изет Шабан.
Гюнер ШЮКРИ
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I