Разбрах за предложението да се удължи извънредното положение до 13 май. Принципно няма лошо в това, но искам да попитам как хората от най-уязвимата група ще оцелеят? Никакви мерки не се вземат за подпомагане на хората, който нямат доходи и няма да имат още неизвестно време. Подпомага се най-вече едрия и среден бизнес от страна на държавата, но да попитам господа депутатите: Ако няма достатъчно работна ръка и здрави хора, бизнесът няма ли да потъне повече?
Затова помислете и вземете спешни мерки за оцеляването на нацията, защото утре може да е късно.
И второ: вече всеки ден цените вървят нагоре. Уж нямаше да се увеличават, а има стоки, които са със 70-80% над допустимия таван. Правителството сложи таван на 130 вида стоки от първа необходимост, но кой ти спазва! Няма контрол, няма нищо.
Стига сте морили народа, бе ненаситници! Докога?! Няма ли кой да спре това нещо?“, ни пише мъж от родопското село Бял извор.
Много и точни въпроси. Засега без отговор.
24rodopi.com и 24smolian.com започват нова рубрика „Записки под карантина“, провокирана от стотиците ваши обаждания, писма до редакцията ни..
Напишете ни вашата история, вашите страхове, вашите желания, тревоги, нужди, и ние ще ги публикуваме.
Един ден в изолация.
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I