Горската дирекция в Смолян започна изготвянето на Областен план за развитие на горските територии в региона.
„Това са стратегически документи, чрез които ще се извършва планирането на горско-стопанските мероприятия на областно ниво за следващите 10 години“, посочиха за 24smolian.com от Регионалната дирекция по горите (РДГ).
Ведомството провежда консултации по задание за обхват и съдържание на Доклад за екологична оценка на проекта на Областен план за развитие на горските територии на област (ОПРГТ) Смолян. Заданието е публикувано на интернет страницата на Регионална дирекция по горите Смолян, на електронен адрес:
http://www.smolian.iag.bg/news/lang/1/id/14823/display  за срок от 20 календарни дни.
Становища и препоръки от гражданите, заинтересованите страни и третите лица, които има вероятност да бъдат засегнати при реализация на ОПРГТ и извършването на екологичната оценка се изпращат на ел. адрес: rugsmolian@iag.bg или адреса на РДГ Смолян: гр. Смолян, ул. Първи май № 2,  на вниманието на инж.Кисьова“, посочиха още от Регионалната дирекция.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I