Общински партиен лидер и провалил се на последните избори, спечелвайки едва 36 гласа като кандидат за кмет на община бе арестуван днес за хулигански действия, съобщават колегите от 24rodopi.com. Екшънът се разиграл в центъра на Неделино към 10.30 часа.
Полицейски източници потвърдиха, че след подаден сигнал до Център 112 било задържано лицето Севдалин Чандъров, общински председател на партия АБВ. Политикът с дръзко поведение отправял обиди и клевети. На място му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Образувано е бързо производство.
В следобедните часове съдия в Районен съд в Златоград е преценил, че има данни за извършено престъпление от общ характер. Материалите по делото, което ще се гледа по реда на Наказателния кодекс, се изпращат в прокуратурата за по-нататъшно отношение.
Преди обяд Чандъров засипал с обиди и клевети кмета на община Неделино Боян Кехайов, който заедно с екипа си провеждали санитарен полуден на площада пред сградата на Общината. Забелязвайки общинарите, които озеленявали и чистели района, Чандъров започнал да снима с мобилния си телефон и крещял по адрес на Кехайов обидни квалификации. Това, че не бил отразен от кмета по никакъв начин съвсем вбесило Чандъров, който тръгнал след него в сградата. Кметът позвънил на спешния телефон 112 и скоро местни полицаи задържали „Г-н 0,82%“, както неделинци наричат Чандъров за постигнатия резултат на местните избори.
Във вечерните часове пуснатият от ареста местен политик написа във Фейсбук, че шефът на полицейския участък в Неделино Мързянски укривал престъпления. Постът завършва със странното „Цяло Неделино те обича и те цункаме навсякъде! Сладур“. 
Местни твърдят, че Чандъров е преминал всякакви граници с агресивното си поведение и срами партия АБВ. Надяват се партийните лидери на централно ниво да вземат мерки и да го изключат от АБВ.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. най-накрая простака Чандаров си намери майстора. на 27-ми май ще е второ действие в РС Златоград, защото има наказателно дело в което той е обвиняем. сега да те видим примат такъв ! уникално и обидно прост човек, човек с половин гънка в мозъка, сее жлъч, злоба и мръсотии, където мине това мекотело. погледнете му профила във ФБ- виждате някакво гноясало блато и на дъното плешивия простак Чандъров.

    ОтговорИзтриване
  2. "...НАРУШИТЕЛЯТ - Безработен съм и съм самотен баща с дъщеря на 13 години. Полицията дойде и ме взе от къщи. Имам дете и с ръка на сърце се кълна „да вляза в гроба още до довечера, ако съм казал тези думи“
    това са думи на баща! баща, който иска да вкара в гроба дъщеря си. срам за Неделино е този човек, срам и унижение. ... и още от поведението на това недоразумение на природата "...НАРУШИТЕЛЯТ - със стенд съм на сърцето от 2012 г. и всеки ден приемам лекарства. Бях в Италия, но се завърнах в България. Приемам лекарства за високо кръвно налягане, което стига до 200/100. Аз се грижа единствено за малолетната си дъщеря...." ами като си болен, защо вървиш по улиците на Неделино и след теб трева не никне, кой те храни бе лузер такъв, защо не отидеш да изкараш поне пет лева за дъщеря си, а ходиш като поклисар с телефона и снимаш тревички, улици, коли и пр.- а? ще се радвам да те видя с присъда, защото такова гоедо като теб рядко се ражда- злобен, подъл, а да не говорим колко си стряскащо прост и неграмотен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I