Десетки дни в режим на извънредно положение. Сложете маските, свалете маските. Ден след ден нови мерки, разхлабване на други и така до днес. Затворени хора по домовете им, затворено общество в собствените си страхове. Разделение, хиляди мнения, противоречия. Бум на творчеството по темата в социалните мрежи.
Едни станаха тулупи, други не, трети се лутат между двете групи.
Добрата новина е, че шества една прекрасна пролет и тя ще набере още по-голяма скорост. С вдигането на градусите, зеленината, изпълваща сетивата, настроението също придобива друга тоналност.
Добрата новина е, че мерките се разхлабват, областните градове ще бъдат отблокирани. Съвсем скоро. Брифингите вече са в миналото.
Трябва да наваксваме, и то много…
Целият текст четете утре в „Родопи voice“!
И още от темите в новия брой на вестник №1 в региона:

-Дилъри вече предлагат дрога на… лизинг?!

-Муджахидини с автомати и… наш Желязко

-Масово изкукуригване и след него я кравата, я чобанинът…

-Пандемии, пред които коронавирусът е като лека настинка…

-Какво „имунизира“ строителството срещу вируса?
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I