УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДЪБОВ,
УВАЖАЕМИ МЮСЮЛМАНИ,
Свещеният за всички мюсюлмани месец Рамазан е към своя край! Наближават празничните дни! Тази година, поради пандемията с Коронавирус, вероятно няма да се съберете с всички близки и приятели около трапезата, но нека това да не ви натъжава и да не помрачава празника ви! Точно обратното – във времена на изпитания човечеството се нуждае от силна вяра, солидарност и взаимна подкрепа, в което се корени и смисълът на Рамазан Байрам! Предизвикателството, пред което сме изправени, ни дава възможност да проявим добродетелите си, като помагаме на ближните си, изпаднали в затруднено положение, като подхождаме с толерантност и разбиране към различията помежду ни, като се отнасяме отговорно и сме съпричастни към обществените проблеми!
Пожелавам ви да бъдете здрави, предстоящите празнични дни да ви донесат радост, да ви изпълнят с вяра и надежда, че скоро отново ще се съберете с роднини и приятели от страната и чужбина! Бъдете добронамерени към всеки един човек, както повелява вярата! Нека делата ви бъдат градивни и успешни, а молитвите ви да бъдат чути от Всевишния!
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!
НЕДЯЛКО СЛАВОВ,
Областен управител на област Смолян

Кметът на община Смолян Николай Мелемов

Уважаеми мюсюлмани,
приемете моите най-сърдечни поздравления по случай свещения мюсюлмански празник Рамазан Байрам. На Вас и на всички мюсюлмани от община Смолян пожелавам да сте живи и здрави! Нека след пречистващия месец Рамазан намерите опрощение, душевен мир, спокойствие и благодат.
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ !

Областният председател на ДПС в Смолян Салих Аршински

Убеден съм, че в основата на едно достойно и благоденстващо общество трябва винаги да стои взаимното уважение и разбиране между различните вероизповедания, културни традиции и обичаи на всички негови граждани. Нека всички да съхраним духа на разбирателството и търпимостта, запазвайки дълбоките морални устои на вярата, както и вярата в човещината и търпението, в милосърдието и човешките добродетели!
Честит Рамазан Байрам!

Кметът на община Неделино Боян Кехайов

Уважаеми мюсюлмани,
Особено ми е приятно като кмет на община Неделино да Ви поздравя най-топло и искрено с празник Рамазан Байрам.
Bяpaтa e ocнoвa нa живoтa ни. Tя e блaгocлoв зa миp, зa дocтoeн живoт нa вceĸигo, нa нeгoвoтo ceмeйcтвo и близĸи. Bяpaтa ни yчи нa дoбpoтвopcтвo, ĸoeтo дa e нaшe житeйcĸo пoвeдeниe, нa дoбpoнaмepeнocт, тъpпeниe и cлeдвaнe нa иcтинaтa. Tя e нaй-здpaвaтa ни вpъзĸa.
Пожелавам ви здраве и благоденствие, лично и семейно щастие, мир и хармония в домовете ви!
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!


Кметът на Община Мадан Фахри Молайсенов

Уважаеми жители и гости на община Мадан,
Скъпи приятели,
В дните на големия празник Рамазан Бaйpaм, носещ в себе си послание за опрощение, милосърдие, толерантност и разбирателство, от сърце желая на Вас и Вашите семейства здраве, изобилие и берекет !
Нека се множат добрите ни дела, а човешките добродетели да бъдатосновата във взаимоотношенията помежду ни във всичките ни дни!
Из житейския ни път, нека непрестанно раздаваме с чисто сърце своята  любов,човечност, състрадателност, помощ към  нуждаещите се, да искаме прошка и да простим!
В празник и в делник да живеем в мир, сговор и приятелство.
ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I