Спортната индустрия се промени значително в последно време, но може би по-тежкият удар за мнозина се изрази под формата на изчезналите скреч карти. Не може да сте ги забравили, тяхното присъствие беше толкова мащабно, че почти всеки човек е изтъркал една някога. Краткотрайният адреналин и възможността да посипеш пръстите със сивото покритие в издирването на джакпот е очевидно древна и забавна традиция.
Най-вероятно и в момента си спомняте какви вълнуващи моменти се създаваха с търсенето на карти и всякакви други вълнуващи опции. Колкото носталгия и приятни мигове да са създавали, сутрин винаги сте се разминавали поне с един мераклия, който се чуди коя точно да избере, докато бързате за работа и изпитвате спешна нужда от кофеин в тялото си. Не можем да се сърдим на толкова отдадените фенове, а и никой не е виновен, че не беше предложена по-добра алтернатива.
Макар и вече скреч картите да изчезнаха, някои букмейкъри видяха положителната им страна и решиха да предложат по-добро решение на своята аудитория. Вместо да карат почитателите да се редят по различни щандове и да се чудят какво да избират, букмейкърът Ефбет предлага това изживяване и спестява значително преживявания като реденето по опашки, избора на билет, да изтъркате на спокойствие и други малки радости.
Губите удоволствието от движението на ръката, защото все пак не трябва да забравяме, че и това беше определен опит, но за сметка на това печелите звуковото изживяване - вече търкате скреч картите с цифров звук, имате мелодия и дори анимация при печеленето.
Това забавно предложение със сигурност ще създаде достатъчно приятни мигове на всички почитатели, които са се почувствали ощетени. Друга забавна страна е, че можете да направите няколко демо опита и да играете съвсем спокойно и с виртуална валута, задоволявайки само тръпката от самото действие. Букмейкърът дори е предоставил опцията за закупуване на билета, но все още не е интегрирана функцията, с която може да изберете един конкретен.
В резултат на всичко това сме сигурни, че ще има достатъчно внимание и фенове, които биха искали да си изпробват късмета или просто да върнат носталгията от едно време. Не трябва да забравяме, че дори и по този начин всеки играч може да пробва късмета си и да търка скреч карти, както и да участва в играта за по-големи джакпоти. Не трябва да забравяме, че истинските почитатели могат да открият и други предложение в ефбет казино секцията, там присъстват редица възможности за забавление, както и спорт, следователно скреч картите са само върха на айсберга.
В момента може да откриете три вида скреч карти, като всяка идва с определена графика, озвучаване и символи, които да търсите. Подозираме, че предложението ще бъде оценено от хора, които са фенове и на ротативките, практически функциите са същите, но букмейкърът е оставил някои добре познати действия, а и със сигурност можем да зачислим този вид игри като приятна алтернатива за разучаване.
Да го погледнем и от още една добра страна, вече няма да има нужда от толкова много хартия за производството, всичко е чисто, електронно бързо и почти еднакво изживяване. Имайки предвид, че букмейкърът има и електронна платформа, подозираме, че това изживяване може да се случва и в движение - никога не знаете кога късметът ще се усмихне. Приемаме тази опция като наистина свежо и приятно решение и подкрепяме добрата идея, очакваме скоро да се добавят и други подобни игри, с още по-интересни скреч карти. Не можем да забравяме добре натрупания опит.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I